دانشجویان دانشکده نفت اهواز از شرکت خمیرمایه و الکل رازی بازدید کردند

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
06 نوامبر 2023
دیدگاه ها:
DSC_0051

در قالب اردوی «راهیان پیشرفت»

تعدادی از دانشجویان دانشکده نفت اهواز در قالب «راهیان پیشرفت» باهدف روایت پیشرفت‌های صنایع بزرگ برای نسل جوان، از شرکت خمیرمایه و الکل رازی بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت خمیرمایه و الکل رازی، ۱۶ دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشکده نفت اهواز به همراه استاد مربوطه خود دکتر محمدرضا خسروی نیکو، به‌منظور آشنایی بیشتر با واحدهای عملیاتی مرتبط با دروس دانشگاهی در جریان فرایند کار و تولید در واحد تقطیر کارخانه اتانول طبی قرار گرفتند.

در این بازدید، مهندسان و مدیران شرکت خمیرمایه و الکل رازی دستاوردهای علمی صورت‌گرفته در این واحد صنعتی را روایت کردند.

اردوهای «راهیان پیشرفت» در راستای جهاد تبیین و باهدف معرفی دستاوردهای صنعتی و اقتصادی انقلاب اسلامی ایران به نسل جوان و افزایش امید به آینده در بین دانشجویان و دانش‌آموزان برگزار می‌شود و واحدهای وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از روزهای اول راه‌اندازی این طرح پذیرای علاقه‌مندان بوده است.

سالانه حدود ۱۲ هزار تُن خمیرمایه و ۳۷ میلیون لیتر الکل در شرکت خمیرمایه و الکل رازی در ۲۰ کیلومتری جنوب اهواز تولید می‌شود.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





The maximum upload file size: 2 مگابایت. You can upload: image. Drop file here

مطالب مرتبط

IMG_20261017_140433

گزارش تصویری| شرکت خمیرمایه و الکل رازی، واحد نمونه استاندارد استان خوزستان شد.

DSC07034

اتفاقات خوبی در حوزه معیشت و رفاه کارگران در راه است

IMG_20260917_142054_884

آمادگی کامل برای فصل بهره‌برداری با تکیه بر دانش فنی و مدیریت انرژی

1000468241

سه رقم جدید نیشکر پس از ۱۷ سال پژوهش در خوزستان رونمایی شد

InShot_20260722_221207925

موکب نیشکر در مسیر مرز شلمچه افتتاح شد