ظرفیت‌های صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار فعال شود

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
05 ژوئن 2026
دیدگاه ها:
IMG_20260605_094157

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در جریان بازدید از کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار، تقویت برندسازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های تولید پایدار تأکید کرد. مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در جریان بازدید از کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار، تقویت برندسازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های تولید پایدار تأکید کرد.    به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر علیرضا کاظمی، در ادامه بازدیدهای میدانی خود از واحدهای نیشکری، به همراه معاون صنعت و کشاورزی این شرکت، از بخش‌های مختلف کشت و صنعت حکیم فارابی بازدید کرد.    وی در این بازدید با اشاره به اهمیت تقویت بازاریابی و گسترش بازارهای فروش، بر لزوم توجه ویژه به برندسازی و طراحی بسته‌بندی‌های متمایز تأکید کرد و فعال‌سازی ظرفیت‌های صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار را از اولویت‌های مهم مجموعه دانست. کاظمی افزایش تولید این محصولات را گامی مؤثر در جهت رشد تولید و ارتقای ارزش افزوده عنوان کرد.    در ادامه، مدیرعامل توسعه نیشکر از سایر بخش‌های شرکت از جمله کارخانه تولید شکر، بخش تجهیزات و تعمیرات، نیروگاه برق، مزارع نیشکر و دیگر واحدهای عملیاتی بازدید کرد و در جریان روند فعالیت‌ها قرار گرفت. در این بازدیدها، مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی گزارشی از عملکرد، برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در بخش‌های مختلف ارائه کرد.    گفتنی است، کشت و صنعت حکیم فارابی اولین و تنها واحد تولیدی شکر دارویی در کشور و خاورمیانه دارای گواهی GMP از سازمان غذا و داروی کشور با ظرفیت ۱۲۵۰۰ تن در سال است. همچنین شکرهای طعم‌دار در این واحد نیشکری در چهار طعم و با استفاده از طعم‌دهنده‌های طبیعی تولید می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در جریان بازدید از کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار، تقویت برندسازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های تولید پایدار تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در جریان بازدید از کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار، تقویت برندسازی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های تولید پایدار تأکید کرد.

 

 به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر علیرضا کاظمی، در ادامه بازدیدهای میدانی خود از واحدهای نیشکری، به همراه معاون صنعت و کشاورزی این شرکت، از بخش‌های مختلف کشت و صنعت حکیم فارابی بازدید کرد.

 

 وی در این بازدید با اشاره به اهمیت تقویت بازاریابی و گسترش بازارهای فروش، بر لزوم توجه ویژه به برندسازی و طراحی بسته‌بندی‌های متمایز تأکید کرد و فعال‌سازی ظرفیت‌های صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار را از اولویت‌های مهم مجموعه دانست. کاظمی افزایش تولید این محصولات را گامی مؤثر در جهت رشد تولید و ارتقای ارزش افزوده عنوان کرد.

 

 در ادامه، مدیرعامل توسعه نیشکر از سایر بخش‌های شرکت از جمله کارخانه تولید شکر، بخش تجهیزات و تعمیرات، نیروگاه برق، مزارع نیشکر و دیگر واحدهای عملیاتی بازدید کرد و در جریان روند فعالیت‌ها قرار گرفت. در این بازدیدها، مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی گزارشی از عملکرد، برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در بخش‌های مختلف ارائه کرد.

 

 گفتنی است، کشت و صنعت حکیم فارابی اولین و تنها واحد تولیدی شکر دارویی در کشور و خاورمیانه دارای گواهی GMP از سازمان غذا و داروی کشور با ظرفیت ۱۲۵۰۰ تن در سال است. همچنین شکرهای طعم‌دار در این واحد نیشکری در چهار طعم و با استفاده از طعم‌دهنده‌های طبیعی تولید می‌شوند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





The maximum upload file size: 2 مگابایت. You can upload: image. Drop file here

مطالب مرتبط

IMG_20261017_140433

گزارش تصویری| شرکت خمیرمایه و الکل رازی، واحد نمونه استاندارد استان خوزستان شد.

DSC07034

اتفاقات خوبی در حوزه معیشت و رفاه کارگران در راه است

IMG_20260917_142054_884

آمادگی کامل برای فصل بهره‌برداری با تکیه بر دانش فنی و مدیریت انرژی

1000468241

سه رقم جدید نیشکر پس از ۱۷ سال پژوهش در خوزستان رونمایی شد

InShot_20260722_221207925

موکب نیشکر در مسیر مرز شلمچه افتتاح شد