دکترشمیلی مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در خصوص بحران آب اظهار کرد

نویسنده:
شرکت داده‌ورزان
تاریخ انتشار:
10 آوریل 2018
دیدگاه ها:
default-featured-image

به گزارش نیشکر نیوز دکترشمیلی مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در خصوص بحران آب اظهار کرد:در شرایط کنونی مدیریت مصرف آب و حفظ و گسترش اشتغال از مهمترین اولویت‌هاست. دکتر شمیلی در نشست مدیران عامل و معاونت‌های کشاورزی و مدیران ارشد مطالعات کاربردی کشت و صنعت‌های نیشکری گفت: در شرایط کنونی که با بحران آب در استان مواجهیم باید مدیریت چند جانبه مزارع با محوریت پارامتر آب و مهندسی مصرف آب در سطحی علمی و عملی بطور جد پی‌گیری شود همچنان که می‌دانیم گیاه نیشکر به لحاظ تجاری حداقل گیاهی پنج ساله است و لطمه خوردن به گیاه باعث می‌شود آثار زیانبار آن تا مدتها ادامه پیدا کند از سوی دیگر اشتغال شرکت وابسته به تولید است لذا باید تمام تلاش خود را بکار بندیم که اشتغال ضربه نخورد. وی در ادامه با برشمردن آسیب‌های گیاه نیشکر ناشی از تنش آبی، راهکارهایی برای مدیریت این موضوع ارائه کرد و همچنین مجموعه مدیران عامل و مدیران ارشد کشت و صنعت‌ها برنامه‌های خود را در این خصوص تشریح کردند و پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را به بحث گذاشتند. گفتنی است در این نشست که با محوریت موضوع آب بود: افزایش بهره‌وری و راندمان آب، حذف صد در صدی هدر رفت آب، امکان استفاده مجدد از زهاب‌ها در چرخه آبیاری، جلوگیری حداکثری از تبخیر آب در فرآیند آبیاری و راهکارهای دیگری مد نظر قرار گرفت و نظرات کارشناسی در این خصوص جمع‌بندی شد.

به گزارش نیشکر نیوز دکترشمیلی مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در خصوص بحران آب اظهار کرد:
در شرایط کنونی مدیریت مصرف آب و حفظ و گسترش اشتغال از مهمترین اولویت‌هاست.

دکتر شمیلی در نشست مدیران عامل و معاونت‌های کشاورزی و مدیران ارشد مطالعات کاربردی کشت و صنعت‌های نیشکری گفت: در شرایط کنونی که با بحران آب در استان مواجهیم باید مدیریت چند جانبه مزارع با محوریت پارامتر آب و مهندسی مصرف آب در سطحی علمی و عملی بطور جد پی‌گیری شود همچنان که می‌دانیم گیاه نیشکر به لحاظ تجاری حداقل گیاهی پنج ساله است و لطمه خوردن به گیاه باعث می‌شود آثار زیانبار آن تا مدتها ادامه پیدا کند از سوی دیگر اشتغال شرکت وابسته به تولید است لذا باید تمام تلاش خود را بکار بندیم که اشتغال ضربه نخورد.

وی در ادامه با برشمردن آسیب‌های گیاه نیشکر ناشی از تنش آبی، راهکارهایی برای مدیریت این موضوع ارائه کرد و همچنین مجموعه مدیران عامل و مدیران ارشد کشت و صنعت‌ها برنامه‌های خود را در این خصوص تشریح کردند و پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را به بحث گذاشتند.

گفتنی است در این نشست که با محوریت موضوع آب بود: افزایش بهره‌وری و راندمان آب، حذف صد در صدی هدر رفت آب، امکان استفاده مجدد از زهاب‌ها در چرخه آبیاری، جلوگیری حداکثری از تبخیر آب در فرآیند آبیاری و راهکارهای دیگری مد نظر قرار گرفت و نظرات کارشناسی در این خصوص جمع‌بندی شد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





The maximum upload file size: 2 مگابایت. You can upload: image. Drop file here

مطالب مرتبط

InShot_20260722_221207925

موکب نیشکر در مسیر مرز شلمچه افتتاح شد

IMG_20260711_190742_902-1-1024x6821-1

آمادگی نیشکر برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

photo28499481151

پیام تبریک مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر به مناسبت روز حراست

photo28476789609

مراسم گرامیداشت شهادت رهبر شهید و خانواده مکرم ایشان برگزار گردید

IMG_20260706_154611

کاروان شرکت خمیرمایه و الکل رازی به بدرقه یار رفت