مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی معارفه شد

نویسنده:
محسن نژند
تاریخ انتشار:
07 می 2021
دیدگاه ها:
2021573322792

مهندس شهرام فرحمند، به عنوان مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی معرفی شد

 

در مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و مدیران و معاونین این شرکت، در روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، مهندس شهرام فرحمند، به عنوان مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدعلی ناصری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم مهندس علی احتشامی مدیرعامل سابق شرکت خمیرمایه و الکل رازی اشاره کرد، ایشان از نخبگان صنعت نیشکر و به معنای واقعی کلمه مدیری توانمند و سخت‌کوش بودند و فقدان ایشان خانواده بزرگ توسعه نیشکر را متاثر ساخت.
طی این مراسم بلوار اصلی شرکت کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی به نام شادروان مهندس علی احتشامی نامگذاری شد.

پس از آن، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مهندس شهرام فرحمند را به عنوان مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی معرفی و ابراز امیدواری کرد حضور این مدیر فرهیخته در کنار بیش از ۵۰۰ نفر از کارکنان این شرکت بتواند همچون گذشته مسیر دستیابی به اهداف و ارتقای تولید را طی نماید. 

وی با اشاره به سوابق درخشان مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی اظهار کرد: مهندس فرحمند از نیروهای باانگیزه و با دانش صنعت نیشکر است که کارنامه درخشانی در دوران مدیریتی خود در کشت و صنعت امیرکبیر دارد. وی فردی متخصص و توانمند بوده که امید است انتصابشان در این مسئولیت، نویدبخش نشاط و انگیزه مجدد برای این شرکت گردد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





The maximum upload file size: 2 مگابایت. You can upload: image. Drop file here

مطالب مرتبط

913a95b6-d4b9-4c46-8a60-7971ac97110e-1024x683

ایران حسینی، وارث ندای «هیهات منّا الذلّه»

InShot_20260609_220032564-1536x1024

تاکید بر تسریع راه‌اندازی کارخانه قند شهدای دزفول

DSC01021

تکمیل حلقه‌های تولید با راه‌اندازی واحد خوراک دام و آبزیان

DSC_2433

از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه صنعت نیشکر استفاده شود/فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد، به اشتغال و ارزش‌افزوده در صنعت نیشکر منجر می‌شود

IMG_20260605_094157

ظرفیت‌های صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار فعال شود