جناب آقای مهندس شهرام فرحمند، بعنوان مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی معرفی گردید.

نویسنده:
شرکت داده‌ورزان
تاریخ انتشار:
17 اردیبهشت 1400
دیدگاه ها:
آقای مهندس شهرام فرحمند

مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی معارفه شد.

در مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و مدیران و معاونین این شرکت، در روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، جناب آقای مهندس شهرام فرحمند، بعنوان مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی معرفی شد.

دکتر عبدعلی ناصری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مهندس احتشامی اشاره کرد ایشان از نخبگان صنعت نیشکر و به معنای واقعی کلمه مدیری توانمند و سخت‌کوش بودند و فقدان ایشان خانواده بزرگ توسعه نیشکر را متاثر ساخت و طی این مراسم بلوار اصلی شرکت کشت و صنعت نیشکر را به نام شادروان مهندس علی احتشامی نامگذاری نمود.

پس از آن، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، جناب آقای مهندس شهرام فرحمند را بعنوان مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی معرفی نمود و ابراز امیدواری کرد حضور این مدیر فرهیخته در کنار بیش از ۵۰۰ نفر کارکنان مستقیم و غیرمستقیم این شرکت بتواند همچون گذشته مسیر دستیابی به اهداف و ارتقای تولید را طی نماید. 
ایشان با اشاره به سوابق درخشان مدیرعامل جدید شرکت خمیرمایه و الکل رازی اظهار داشت: مهندس فرحمند از نیروهای باانگیزه و با دانش صنعت نیشکر است که کارنامه درخشانی در دوان مدیریت خود در کشت و صنعت امیرکبیر دارد. ایشان فردی متخصص و توانمند بوده که امید است انتصاب ایشان در این مسئولیت، نویدبخش نشاط و انگیزه مجدد برای این شرکت گردد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





The maximum upload file size: 2 مگابایت. You can upload: image. Drop file here

مطالب مرتبط

InShot_20260609_220032564-1536x1024

تاکید بر تسریع راه‌اندازی کارخانه قند شهدای دزفول

DSC01021

تکمیل حلقه‌های تولید با راه‌اندازی واحد خوراک دام و آبزیان

DSC_2433

از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه صنعت نیشکر استفاده شود/فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد، به اشتغال و ارزش‌افزوده در صنعت نیشکر منجر می‌شود

IMG_20260605_094157

ظرفیت‌های صادراتی شکرهای دارویی و طعم‌دار فعال شود

IMG_20260604_141218_754

نگاه نو، شرط جهش در صنعت نیشکر